sâmbătă, 20 iulie 2013

Journeyman

  1. Doreşti adevărul ? Crezi că-l meriţi, crezi că-l poţi înţelege ? Aceasta nu-i pentru mine a decide. Oricum, adevărul aşa-zis alternativ, nu-i altceva decât adevăr, aşa-zisul adjectiv - ,,alternativ" - nu reprezintă altceva decât o formă de a exprima repetabilitatea din viaţa cuiva.
  2. Lăsând filosofia la o parte, când se vorbeşte despre distrugerile din România, despre ,,calamităţile", pierderile, despre ,,speranţele" României nu se se vorbeşte decât despre un adevăr parţial, dar cum adevărul spus pe jumătate nu este altceva decât o minciună, am putea zice ca este necesară o perspectivă globală - ,,gândeşte universal", cum ar spune Afanasie. România nu este formată doar din ai săi cetăţeni, doar din a sa naţiune, cred asta si poate că, acesta este unul dintre motivele penru care încă nu mă pot aduce să ,,iubesc" pe cei ce predică ,,atotputernicia" istoriei. 
  3. Relevant în acest sens ar putea fi următorul citat dintr-un manga - ,,Dacă vei privi mereu în trecut, vei rata viitorul". De ce manga ? Pentru că reprezintă, totuşi, o modalitate de exprimare a propriei conştiinţe, una care deşi speculează, oferă, totuşi, posibilităţi, aceasta cu toate că, de cele mai multe ori, nu le şi califică ca şi corecte sau incorecte, fiind limitată de cuvinte - e totuşi exprimare !
  4. ,,Shades of grey" ... is that the truth ?
  5. Oricum, apreciez efortul depus de Journeyman - cunoaşterea reprezintă primul pas spre adevăr cu toate că, ce şi cât cunoşti poate fi influenţat... 
http://journeyman.tv/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu